[hreflang]
 

Five Senses Accessories

 

 

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συσκευασία Δώρου

Αν επιλέξετε να σταλθεί το προϊόν σας με συσκευασία δώρου, το αποστέλλουμε ειδικά συσκευασμένο με την εκθαμβωτική τσάντα του Five Senses Accessories για να κάνετε το πιο εντυπωσιακό δώρο.

Αδιαβροχοποίηση

Η ένδειξη atm αδιαβροχοποίησης σε κάθε ρολόι μετράει την πίεση που ασκήθηκε στο ρολόι σε συγκεκριμένες εργαστηριακές συνθήκες . Αυτές οι συνθήκες είναι η υγρασία, θερμοκρασία και άλλες που είναι πάντα οι ίδιες. Για παράδειγμα ένα ρολόι με ένδειξη 5 atm αντέχει σε 40 μέτρα βάθος θάλασσας. Καθημερινά όμως, αυτές οι συνθήκες είναι σπάνια σταθερές. Αν μπούμε στην θάλασσα, η θερμοκρασία πέφτει και το υλικό συστέλλεται. Άρα καταλαβαίνουμε ότι οι συνθήκες δεν παραμένουν συνεχώς ίδιες όπως στην εργαστηριακή μέτρηση και η ένδειξη αδιαβροχοποίησης atm δεν είναι σταθερή. Η γκάμα αδιαβροχοποίησης ρολογιών κυμαίνεται από 3 έως 30 atm. Στην συγκεκριμένη εικόνα γίνετε ένδειξη για το βαθμό συνθηκών που μπορεί να αντέξει κάθε κατηγορία atm.

Ημερομηνία

Η ρύθμιση ημερομηνίας του ρολογιού πρέπει να αποφεύγεται κατά το διάστημα 22.00 – 6.00 καθώς μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο μηχανισμό του ρολογιού. Σε περίπτωση που αφήσετε την κόρωνα ανοιχτή, είναι πιθανό να εισχωρήσουν νερά στον μηχανισμό, γι’αυτό η κόρωνα πρέπει να είναι πάντα κλειστή και βιδωτή όσο άφορα τις βιδωτές κόρωνες.

 

Οδηγός Μεγέθους

Μέγεθος κάσας και υπολογισμός σωστού μεγέθους του ρολογιού σε συσχέτιση με την διάμετρο του καρπού.

 

Πληροφορίες Συσκευασίας

Κάθε προϊόν αποστέλλεται στη συσκευασία του ανάλογου κατασκευαστή και περιλαμβάνει το βιβλιαράκι εγγύησης δυο ετών. Η συσκευασία μπορεί να διαφέρει ανάλογα το μοντέλο ή την εταιρία του προϊόντος. Αν ζητηθεί συσκευασία δώρου, τότε το προϊόν αποστέλλεται με ανάλογη πολυτελή συσκευασία.

 

Συντήρηση Ρολογιών

  1. Καθαρίστε το ρολόι σας με ένα μαλακό και στεγνό πανί.
  2. Αποφύγετε την επαφή του ρολογιού σας με αρώματα, απορρυπαντικά, αλκοόλ ή χημικές ουσίες καθώς αυτά μπορεί να προκαλέσουν φθορά στα κουμπώματα, την κάσα, το λουράκι ή το μπρασελέ που μάλιστα συνηθίζεται να ξεβάφει με αποτέλεσμα να χάνει την λάμψη του ακόμα όπου σαν εξωτερικό μέρος δεν καλύπτεται από την εγγύηση καθώς δεν ευθύνεται η κατασκευάστρια εταιρεία.
  3. Έχετε καλά κλεισμένη την κορώνα. Αυτό εμποδίζει τη διείσδυση του νερού ή της σκόνης στο εσωτερικό του ρολογιού.
  4. Αποφύγετε τα χτυπήματα του ρολογιού σας. Σε περίπτωση σοβαρού χτυπήματος, θα πρέπει να γίνει έλεγχος για τυχόν ζημιες.
  5. Εάν το ρολόι σας έχει δερμάτινο λουράκι, αποφεύγετε να το φοράτε πολύ σφιχτά ή να έρχεται σε συχνή επαφή με το νερό.
  6. Τα αδιάβροχα ρολόγια που χρησιμοποιούνται για καταδύσεις (μεγαλύτερα των 20ΑΤΜ) θα πρέπει να ελέγχονται για την αδιαβροχοποίηση τους κάθε χρόνο.
  7. Για την καλύτερη προστασία του αδιάβροχου ρολογιού σας, ξεπλένετε το με καθαρό νερό μετά από κάθε επαφή με το θαλασσινό νερό καθώς το αλάτι μπορεί να φθείρει τους συνδέσμους του μπρασελέ.
  8. Αποφύγετε την έκθεση του ρολογιού σας σε απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Ειδικότερα, τα ρολόγια δεν πρέπει να εκτίθενται σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 0°C και υψηλότερες των 50°C.
  9. Φυλάξτε το ρολόι σας σε δροσερό και ξηρό μέρος όταν δεν το φοράτε.

Για ποιους λόγους να μας επιλέξετε!

 

Τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα και το εννοούμε. Προβάλουμε τα πραγματικά άμεσα διαθέσιμα προϊόντα που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας και τα προϊόντα τα οποία είναι δρομολογημένη η σύντομη αναπλήρωση τους. Η εταιρία μας διατηρεί σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας. Διατηρούμε άμεση επικοινωνία με εσάς μεσώ live chat, τηλεφωνική επικοινωνία η email για την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης σας. Έτσι σας προσφέρουμε άμεση πληροφόρηση και διευκόλυνση για να αγοράσετε ακριβώς αυτό που σας εκφράζει. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό ειδικά για επισκευές αντικειμένων που έχετε αγοράσει από το κατάστημα μας. Σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά από άξιας 40 ευρώ παραγγελίας και πάνω. Ασφαλή διεκπεραίωση της πληρωμής με όποια διαθέσιμη μέθοδο επιλέξετε. Ασφαλή και άμεση παράδοση των προϊόντων μας σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία μας είναι δεσμευμένη στην ποιότητα των προϊόντων προς πώληση καθώς τα εισάγουμε από τα καλύτερα πολυκαταστήματα και αντιπροσωπείες του κόσμου.